Albüm Mekanı | Bedava Müzik , Film ve Oyun Merkezi  
Go Back   Albüm Mekanı | Bedava Müzik , Film ve Oyun Merkezi > Müzik, Kültür, Sanat > Sinema Genel Tartışma

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23.03.2011, 10:14   #1 (permalink)
Mp3 Manyagi

Gölgeli66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Level: 78 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 2909 / 2909
Güç: 6138 / 7501
Tecrübe: 58%

Konular: 16390
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi: Gölgeli66 is on a distinguished road
Standart Sanctum

Sanctum - Full Album Indir

Tür
:3 Boyutlu, Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Macera
Yönetmen:Alister Grierson
Oyuncular:Ioan Gruffudd, Richard Roxburgh, Alice Parkinson, Christopher Baker, Allison Cratchley, Dan Wyllie, Rhys Wakefield, Andrew Hansen, Cramer Cain, John Garvin, Nea Diap, Nicole Downs, Sean Dennehy
Senaryo:Andrew Wight, John Garvin
Yapımcı:James Cameron, Brett Popplewell, Ben Browning, Andrew Wight, Ryan Kavanaugh, Aaron Ryder, Peter Rawlinson, Michael Maher
Görüntü Yönetmeni:Jules O'loughlin
Müzikavid Hirschfelder, Paul Clark
Filmin Websitesi:www.sanctummovie.com
Süre:1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 04 Şubat 2011 (Türkiye)

Açıklama:

3D aksiyon filmi Sanctum, dünyanın en büyük, en güzel ve girmesi en zor mağarasına doğru tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkan bir yeraltı mağara dalgıç ekibinin hikayesini anlatıyor.

Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip, denize açılan ve bilinmeyen bir çıkış ararken, şiddetli sular, ölümcül zeminler ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. Usta dalgıç Frank McGuire, Güney Pasifik'teki Esa-ala Mağaraları'nı aylardır araştırmaktadır. Ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı zaman, 17 yaşındaki oğlu Josh ve ekibi finanse eden Carl Hurley'nin de dahil olduğu ekip planlarını değiştirmek zorunda kalırlar.

Ekip, gün geçtikçe azalan erzakları ile sualtı labirentinde yolunu bulmak zorundadır. Sonunda kendilerini kaçınılmaz bir soruyla karşı karşıya bulurlar: Kurtulmak mümkün müdür, yoksa sonsuza kadar mağarada hapis mi kalacakladır?
imza
Gölgeli66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil